onsdag 21 oktober 2015

Islam och Brunnes gäng

Jag skickade det här e-brevet till Hans Ulfvebrand i Stockholms stift och bifogade bilden med Ulf Lindgrens stolligheter.

Om Hans vågar svara, kommer jag att lägga in svaret här.

Det är något ruttet i Stockholms Stift och rötan verkar ha spritt sig från toppen till roten. Den ekumenik som ni hänvisar till Nathan Söderblom för att legitimera, har spårat ur när ni försöker öppna dörrarna för islam.

Några exempel som bör få även den mest lättlurade att ta avstånd från islam som bärare av ideologi för fred, tolerans och demokrati:

1. Inget land i hela världen har demokrati, jämlikhet, jämställdhet och mänskliga rättigheter enligt FN-deklarationen om islam dominerar i landet.

2. De vidrigaste terrororganisationerna al-qaida, boko haram, al-shabaab och islamiska staten baserar sin ideologi på koranen och sharia.

3. Enligt alla islamiska organisationer står teokratin över demokratin.

4 I våra tre största städer har redan no-go-zoner bildats där stenkastande maskerade galningar försöker mörda bussförare, ambulanspersonal och poliser medan de ylar "alla hu akbar".

Jag inser att liknelsen "kasta pärlor till svin" är en adekvat beskrivning av mitt försök att beskriva islams kärna för er i Stiftet men det vore fel att inte försöka.

Ulf Lindgrens slutsatser som jag har rödmarkerat, innebär att han har övergett tron på Gud och tror sig ha sanningen om Gud vilket är högmod och rätt korkat.

Den kristna teologin bygger enbart på tro! Vetenskapen kan behandla skrifter som har tillkommit under inspiration av tankar om Gud men Guds ord finns inte i en enda bok eftersom Gud inte kommunicerar med oss på det sättet.

Jag antar att du invänder mot det synsättet men om du försöker göra en vetenskaplig analys av Gud stöter du på hinder efter hinder om du så bara är normalbegåvad.

Med skeptiska hälsningar

Germund Andersson
Enköping


-

tisdag 20 oktober 2015

Stalinistmupparna i regeringen


Ständigt dessa bindgalna muppar i Miljöpartiet. Miss Piggy & Kermit Frigolit (Åsa & Gustaf) Yvonne Ruwaida, Mehmet Kaplan och Alice Bah är bara några av alla stollar som får vara med och leda Sverige.

Miljöpartisterna är helt i klass med de vidrigaste stalinisterna och om inte S kastar ut dem kommer det att bli nyval/extraval.


Klicka på texten så blir den större. Högerklicka och välj ny flik om du vill ha en webblänk till texten.
-

-

-

Till något hela annat

Mina favoritförfattare i SF-genren är Isaac Asimov, Arthur Clarke och Terry Pratchett utan inbördes rangordning.

En kär väns mor begravs i dag och därför hamnade den här aforismen på Facebook.


Andra Asimov-citatTill sist ett GA-citat
-

-

-

-

Kulturskymning med mupparnaKlicka på bilderna så blir de större.
Högerklicka och välj ny flik så får du en bildwebblänk.Det liknar såväl Bolibompa som Muppet Show och Kafkas Inferno när regeringens olika muppministrar gör något.

Det vore bättre om de överlät verksamheten på förvaltningarna och utlyste extraval.
-


Åsiktsgräddfilen

I det Nya Sverige är det hets mot folkgrupp att ifrågasätta Muhammeds lärjungar medan det enligt S, MP och V är föredömligt att ifrågasätta allt som Israel står för.

Det är för många muppar i regeringen! 

Den här sortens manifestationer mot Israel är muppsanktionerad. Videolänk

-

måndag 19 oktober 2015

Islams interna agenda

Sidan muslim.se stängdes när Gefle Dagblad avslöjade hur Gävle moske bedrev våldsbejakande och segregerande propaganda. Sammanfattning

Nu håller de på med raderande av de texter som uppmanar till våld mot oliktänkande, förtryckande av kvinnor och avståndstagande från det sekulära samhälle som ger bidrag till dem.

Intressanta typer de där våldspredikanterna.

Sladdertanter

Först blev det ett jädrans liv bland de politiskt korrekta i byn för att jag lade ut en filmsnutt i bloggen där välkända skitstövlar snattade parfym och gömde i en kjol.

Sedan blev det ett jädrans liv bland surkärringar (av båda könen) i byn för att några unga vackra kvinnor vill umgås med mig och besöker mitt hem då och då.

Därefter blev det ett jädrans liv bland gnällkärringar (av båda könen) i byn för att jag berättade vad jag tycker om tokstollar som kräver att få leva sitt liv i det moderna samhället efter regler som fastslogs i böcker för mer än tusen år sedan.

Nu har jag beslutat att det inte blir någon självcensur i fortsättningen samt att de kvinnor som berikar mitt liv ska få göra det ännu oftare i fortsättningen.

Sladdertanterna kan slänga sig i väggen!

Mina åsikter och mitt sällskap är min ensak!

Människor som inte vill umgås med mig men som gnäller över vilka som vill umgås med mig kan fortsätta med gnällandet som bottnar i avundsjuka och jag ska fortsätta med belysandet av vidskepliga stollar men med beaktande av kränkningskoefficienterna.

söndag 18 oktober 2015

Islam i Stockholms stift

Stockholms stift i Svenska Kyrkan håller på att radikaliseras och höll den 15/10 en kurs i Kristen tro vars innehåll var koranstudier helt i den nya anda som biskop Brunne och hennes lärjungar ivrar för.
Mona Walters recension
Klicka på bilderna så blir de större.
Högerklicka och välj ny flik så får du en bildwebblänk.

Ett utdrag ur bloggen

Ulf Lindgren tolkar alltså texten i Nya Testamentet som uppmaningar till mord.

Den prästen har sannolikt minst fjorton lösa skruvar om recensionen är korrekt.

Atikel i Dagen

Artikel i Svenska Kyrkans Tidning från forskardagarna där de noggrant undvek inspirationskällorna för Islamiska staten, al-Qaida, Boko haram och al-Shabaab men jag kan avslöja att terroristerna bygger sin ideologi på koranens texter.


Ingen terrororganisation hänvisar till Nya Testamentet för att legitimera våld och terror. Ändå fortsätter Brunne et consortes i Stockholms stift med sitt islamkramande.

Artikelcitat:

"- Terroristerna vill med sina handlingar visa på att det är ett faktiskt krig som pågår därute, sa Juergensmeyer.

Juergensmeyer betonade att det inte är religionerna i sig som föder extremism. Däremot tillhandahåller religionerna bilder som i sociopolitiskt spända situationer kan utnyttjas i våldsideologiska program."


Välanpassad föreläsare som missade att islam skapades av en grym och brutal krigsherre som i koranen lade in diverse uppmaningar som syftade till att göra livet trevligt för Muhammed.

Islamkramarna i Stockholms stift saknar helt förmåga till källkritisk granskning när de jämför gudsbilderna i islam och kristendomen.

Koranen handlar mest om Muhammeds krigföring och hur de otrogna ska slaktas varhelst muslimerna träffar på dem medan Nya Testmentet handlar om de kärleksbudskap som Jesus förmedlade.

Nu väntar jag på att Brunne et consortes annonserar om anpassade kurser i Nya Testamentets budskap i moskéerna.
-

fredag 16 oktober 2015

Regeringens tramsrum

Rättviseförmedlingen är sannolikt en arbetsplats dit regeringen förmedlar de oplacerbara partifunktionärerna från S, MP och V

Klicka på texten så blir den större.
Högerklicka och välj ny flik så får du en bildwebblänk.


-

Brunne och kompani slår till igen!

Stockholms stift i Svenska Kyrkan håller på att radikaliseras och nu väntar jag på att de annonserar om kurser i Nya Testamentets budskap i moskéerna.

Klicka på bilderna så blir de större.
Högerklicka och välj ny flik så får du en bildwebblänk.
-

Observera att kursen i kristen tro handlar om koranen!

Om sharia


Brunne et consortes i folkbildningsarbetet


-

-

torsdag 15 oktober 2015

Det brinner i Berget

Kyrkans Tidning


Jag kan förstå att kristna församlingar reagerar när biskop Brunne i Stockholm och hennes gäng gång på gång kramar om islam i en tid när kristna flyktingar från Mellanöstern, i Sverige hotas och förföljs av muslimer.

Det senaste exemplet är Stockholmsbiskopen Eva Brunnes idé att göra Sjömanskyrkans kapell i Stockholm till mångreligiös andaktslokal i stil med bönerum på Heathrowflygplatsen i London. De kristna symbolerna skulle täckas över och riktningen mot Mecka pekas ut.

I Sverige finns i dag ett stort antal kristna som har flytt undan religiös förföljelse i Irak och Syrien.

Alla kristna borde reagera mot Brunnes gängs framfart i ekumenins anda men att gå så långt som husfolket på Berget gör, ser ut som en kupp mot Svenska Kyrkan.


Konverteringen av en svenskkyrklig verksamhet bakom ryggen på Svenska kyrkans ledning tyder på en kombination av dubbla agendor och exceptionellt dåligt omdöme.

Till och med den katolske biskopen i Sverige Anders Arborelius talar om en svår förtroendekris för hans kyrka i Sverige.

Biskopen i Västerås stift, Claes-Bertil Ytterberg:

"Det här är en skandal, man kan inte tro att en gård som har tillkommit för Svenska kyrkans möjligheter att bedriva retreater, kan tas över av en självutnämnd kommunitet som tror att man kan bedriva en rent katolsk verksamhet där. För mig är det stöld."

Bergets ledning i flera år drivit verksamheten i riktning mot Rom och har redan diskvalificerat den ena halvan av Sveriges prästkår.


Fortsättning följer?
-

onsdag 14 oktober 2015

Blindhet inför verkligheten


Klicka på texterna så blir de större.


Bilderna symboliserar mitt politiska moratorium under ett år. För två månader sedan bröt jag självcensur-året eftersom inga positiva resultat kunde märkas.

I stället accelererar effekterna av den havererade migrations- och integrations-politik som Alliansregeringen skapade med stöd av MP-mupparna.

lördag 10 oktober 2015

Halva prästkåren diskvalificerad

Minst en sak förenar katoliker och muslimer.

De verkar tro att Gud inte gillar kvinnor som predikar Guds ord. Det vittnar om ren enfald och ett kvinnoförakt som borde vara historisk kuriosa

Den förnedrande människosynen hör inte hemma i en kyrka som är öppen för alla oavsett om de är besökare eller predikande!


KT
-

fredag 9 oktober 2015

Peder på Berget

Alla vet att Peder på Berget inte vill ha kvinnliga präster men vet någon varför?

Att potentaterna i Vatikanen vill ha det så, är känt men det är ren ynkedom av en svensk präst att underkasta sig denna enfald!

Tror Peder på Berget att Gud bara godkänner präster av en viss sort eller bottnar fördomarna i rädsla/mindervärdighetskomplex?

Arborelius et consortes är andliga slavar under det Vatikanska oket och vågar inte låta det sunda förnuftet råda men att Peder på Berget och hans gäng dömer ut halva prästkåren är såväl enfald som ynkedom.

Dagen
KT

Nu har ärkebiskopen medlat i konflikten mellan berörda biskopar och därmed är sannolikt problemet sopat under mattan ungefär som när ärkebiskopen skulle ta ställning i frågan om vem som var det trovärdigaste gudsvittnet när valet stod mellan den självuppoffrande Jesus och den brutale krigsherren Muhammed.

Nedanstående tre twitterinlägg från mig tycks ha orsakat kortslutning i huvudet på den webbansvariga på Svenska Kyrkan eftersom de blockerades och frisläpptes åtskilliga gånger innan kränktheten slutligen vann men jag hann inte ta skärmdump på alla panikinsatser.

Uppdatering 10/10: Det verkar som att inte hashtags kan redigeras men det är lika kul för det med inläggskaoset.

#svenskakyrkan
Nu är censurkaoset totalt!
-

torsdag 8 oktober 2015

Pandoras ask

För ett och ett halvt år sedan konstaterade jag att Pandoras ask var öppen och ingen har hittills försökt stänga den.

När USA lade sig i Syrienkrisen ökade hotet för en storskalig Mellanösternkris och nu när Ryssland också går in i kriget, är den totala Mellanösternkollapsen överhängande.

Allt om Syrien i bloggen här.

Nu är hälften av Syriens folk på flykt undan Assad och islamiska staten.

När exploderar Syrienkrisen i Europa?

-
tisdag 6 oktober 2015

Andlig logik

Islams portalfigur är Muhammed. Han spred sin lära över Mellanöstern med svärdet som redskap.

Kristendomens portalfigur är Jesus. Han spred sin lära över Mellanöstern med 70 lärjungar som redskap.

Båda religionerna har heliga böcker.

Islams bok Koranen innehåller väldigt många uppmaningar till de rättrogna att döda otrogna.

Kristendomens bok Nya Testamentet är minst sagt präglad av den gyllene regeln.

Ändå verkar det som att den svenska kristenhetens ledare ärkebiskopen har problem med prioriteringen mellan Muhammed och Jesus.

Biskopen i Stockholm vill täcka över Jesus på korset för att inte störa muhammeds anhängare.


Hoten mot biskop Brunne är fullständigt oacceptabla.
Hennes ovilja att ta den teologiska debatten är lika oacceptabel.

-

måndag 5 oktober 2015

Skarpsynt iakttagelse

Ynkryggarna på redaktionerna i Sveriges Radio, TV4, Sveriges Television och Dagens Nyheter samt alla övriga i nedanstående halvmåne skulle censurera den här sortens omvärldsanalys men Sydsvenskan verkar ha fått vitamintillskott.

Klicka på texten så blir den större. Högerklicka
och välj ny flik om du vill ha en web-länk.


Häpnadsväckande nyhet från SvT & SR


Lyssna på föreläsningen här
-

söndag 4 oktober 2015

Omstart bloggning

Här fortsätter jag mitt reflekterande över politisk och religiös stollighet men just nu i dag känner jag mig inte manad att kritisera något speciellt utan är bara sorgsen över att det politiska etablissemanget och nästan hela journalistkåren har kapitulerat för vidskeplighetens terror.

Mina vilande bloggar finns här och här  ◄Klicklänkar
Helt ny blogghär ◄Klicklänk